Трубадурът на ГЕРБ Веско Маринов показа официално жената до себе си и

...
Трубадурът на ГЕРБ Веско Маринов показа официално жената до себе си и
Коментари Харесай

Ретро: Веселин Маринов показа кандидат съпруга номер 3 Веселина в новия си клип. Запознал я с Цветан Цветанов

Трубадурът на ГЕРБ Веско Маринов показа публично дамата до себе си и ѝ се изясни в обич с ария.

Половинката на естрадния артист, с която имат връзка от към 3 години, до момента странеше от публичния живот по негово предпочитание.

След като трубадурът от Полски Тръмбеш се уверил в истинността на възприятията ѝ, решил да я зарадва, поканвайки я да изиграе основната роля в най-новия му видеоклип, написа вестник Ретро.

За пръв двамата ще имат общи любовни подиуми, които ще се завъртят в най-скоро време в ефира на музикалните малките екрани. Името на песента е „ Умна и красива “, а осведомени издават, че лирическата героиня в нея била тъкмо Веселина и текстът ѝ бил отдаден от първата до последната рима. В клипа любовницата на Маринов, която е майка на две дребни деца от различен мъж, си партнирала с  професионални балерини и посочила, че е не по-малко артистична от тях.

Откакто са двойка, съименниците Веселин и Веселина са съвсем непрекъснато дружно. Маринов показа кандидат-съпруга №3 публично на цялото си семейство, както и на най-близките си другари. Половинката му бе посетител на скорошната женитба на щерка му, също така била извънредно близка и с майка му. Родителката на артиста от няколко месеца насам е настанена в първокласен приют поради невъзможността на Веско да се грижи пълноценно за нея, откогато баща му умря.

Точно Веселина била основател на честите им визити там, а за празниците персонално отивала да я вземе и да я докара при тях в София. Даже най-известният другар на артиста – Цветан Цветанов, познавал актуалната повелителка на сърцето му. Пред някогашния втори в ГЕРБ и фамилията му естрадният ас показал Веселина на предходната нова година. Тогава всички заедно посрещнаха 2019-а в Разлог, съчетавайки новогодишната вечер с къса отмора и каране на ски.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР